Parlamenti kthehet në arenë boksi: Deputetët rrihen keq ndërmjet veti

Episode dh u ne janë regjistruar ditën e sotme në parlamentin e Tunizisë. Abir Moussi, kryetarja e një partie politike në Tunizi dhe njëherazi deputete e parlamentit që nga viti 2019 u g odit nga një koleg sapo përfundoi fjalimin e po kthehej në ulësen e saj.

Ajo u dh u n u a nga deputeti Sahbi Samara, deputet i pavarur i partisë PDL. Ai shihet në pamjet e bërë virale duke g oditur fuqimisht Moussime g rushte në fytyrë e kokë. VIDEO