Pas asaj që SHBA i dha alarmin për pushtim, Ukraina nxjerrë ushtrinë dhe i dërgon mesazhin e fortë Rusisë

Pas alarmit të lëshuar nga Shtetet e Bashkuara, Ukraina i dërgon një mesazh të fortë Rusisë.

Këtë e bëri me anë të stërvitjeve taktike ushtarake me Iuftime me të shIëna amrësh dhe lëshime të parashutistëve nga qielli, përfshirë njësitë e Forcave Ajrore $ulmuese.

Të gjitha këto aktivitete, u zhvilluan në një qendër stërvitore pranë rajonit Zhytomyr, njoftoi Ministria e Mbrojtjes e Ukrainës.

Gjatë stërvitjeve ushtarake, tanke dhe mjete të tjera Iuftuese u lëshuan nga qielli nga një avion kargo dhe me anë të parashutave zbritën në tokë.