Pas zgjedhjeve, Donald Trump organizon tubimin e parë: “E patëm një fitore të madhe!”

Pas zgjedhjeve, Donald Trump organizon tubimin e parë: “E patëm një fitore të madhe!”

Në tubimin e parë të madh që nga largimi nga Shtëpia e Bardhë, ish-presidenti i SHBA-së, Donald Trump dje kundërshtoi politikën e imigracionit të pasardhësit të tij Joe Biden dhe u kërkoi mbështetësve t’i ndihmonin Republikanët ta rimarrin shumicën në Kongres.

Megjithëse ai mbajti fjalime në tubimet republikane pasi u mund në zgjedhjet presidenciale të vitit të kaluar, tubimi në Ohio është kthim në tubimet masive që ishin thelbësore për ta ruajtur mbështetjen e bazës së tij. DEKLARATA E TIJ E PLOTE