Pasi e humbi Skenderajn, Bekim Jashari e bën veprimin e papritur

Pasi e humbi Skenderajn, Bekim Jashari e bën veprimin e papritur

Lista e pavarur Bekim Jashari Ideal për Skenderaj ka deponuar sot mbi 10 ankesa në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, që sipas kësaj liste kanë të bëjnë me vjedhjen e votave me sistemin e “trenit bullgar”, duke deformuar kështu vullnetin e shenjtë të qytetarëve të komunës sonë.

Në një postim në Facebook, Bekim Jashari kërkon nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa si dhe Prokuroria e Kosovës që të hetojnë çdo keqpërdorim të procesit zgjedhor. LAJMI I PLOTE