Presidenti amerikan, Joe Biden: “Kina do të paguajë për të drejtat e myslimanëve”

Presidenti amerikan, Joe Biden: “Kina do të paguajë për të drejtat e myslimanëve”

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden ka thënë se Kina do të paguajë një çmim për abuz1met e të drejtave të njeriut, duke iu përgjigjur pyetjeve në një ngjarje televizive mbi trajtimin e pakicave myslimane në rajonin perëndimor të Xinjiang.

Presidenti kinez, Xi Jinping ka tërhequr kr1tika globale për mbajtjen e ujgurëve në kampe internimi dhe abuz1me të tjera të të dr3jtave të njeriut, raporton aljazeera.

“Epo, do të ketë pas0ja për Kinën dhe ai e di atë”, tha Biden për Xi.