“Presidenti i ardhshëm i Francës” ua drejton snajperin gazetarëve: “Tërhiquni!”

“Presidenti i ardhshëm i Francës” ua drejton snajperin gazetarëve: “Tërhiquni!”

Një analist politik i së djathtës estreme, i cili pritet të bëhet Presidenti i ardhshëm i Francës, shkaktoi zemërim mes të pranishmëve duke drejtuar një snajper drejt gazetarëve dhe duke thënë: “Tërhiquni!”. 63-vjeçari, Eric Zemmour i njohur për një ur r ej tje famëke qe për shtypin, shokoi gazetarët në panairin e a rm ëve Milipol në Paris sot, për shkak të “lëvizjes” së tij.

Videoja në fjalë, po bën xhiron e rrjetit. Zemmour shihet teksa lëvizë a r mën, pa bërë asnjë kontroll sigurie. Nga ana tjetër ministrja Marlene Schiappa sulmoi menjëherë Zemmour, duke e akuzuar atë për papërgjegjshmëri të madhe. VIDEO