Presidenti malazez, Gjukanoviç: “Serbia po përgatit një konflikt, por do ti thyhen dhëmbët në Mal të Zi!”

Presidenti malazez, Gjukanoviç: “Serbia po përgatit një konflikt, por do ti thyhen dhëmbët në Mal të Zi!”

Dy ditë pasi Albin Kurti lëshoi alarmin në mediat britanike mbi tentativat e Serbisë për të hapur një k0nflikt të ri në Ballkan, atë e ka mbështetur edhe Milo Gjukanoviç, i cili ka evidentuar rr e zikun se pas Bosnjës, Moska dhe Beogradi po përgatisin një trazirë edhe në Mal të Zi.

Dy ditë më parë, shërbimi sekret malazez, i cili jep llogari tek Presidenti Gjukanoviç dhe Zv.kryeministri Dritan Abazoviç, zbuloi materiale shqetësuese gjatë një mbledhje të një grupimi proserb në qeveri, që drejtohet nga kreu i Komisionit të Sigurisë në Parlamentin e Malit të Zi, Milan Knezeviç. LAJMI I PLOTE