Presidentin më të fuqishëm në botë e zë gjumi në samitin e klimës (VIDEO)

Presidentin më të fuqishëm në botë e zë gjumi në samitin e klimës (VIDEO)

Konferenca e klimës në Glasgow duket se e ka lodhur shumë presidentin e SHBA, Joe Biden pasi kamera e ka filmuar atë teksa dremiste gjatë fjalës hapëse nga organizatorët.

Presidenti dukej se po dremiste ndërsa një folës nënvizoi rëndësinë e ndërmarrjes së veprimeve për të shpëtuar klimën. Ai hapi sytë dhe u duk se u zgjua kur një ndihmës iu afrua për të biseduar. Biden më pas fërkoi sytë dhe vazhdoi të ndiqte me vëmendje konferencë. VIDEO