Presidentja Osmani e “godet” Serbinë në OKB: “Vuçiç është i njëjtë me Millosheviqin!”

Presidentja Osmani e “godet” Serbinë në OKB: “Vuçiç është i njëjtë me Millosheviqin!”

Gjatë fjalimit të saj në Këshillin e Sigurimit, Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani ka përmendur dëshiren e Aleksandër Vuçiq për t’i përngjarë dhe vazhduar traditën e ish-Presidentit serb, Sllobodan Millosheviq.

“Vuçiqi flet me një gjuhë të qartë kur nuk ka ndonjë tentim që të ketë admirim për Sllobodan Millosheviqin”, ka thënë Osmani, raporton IndeksOnline.

Me këtë rast, ajo ka përmendur k ri m e t për të cilat Serbia ak uzohet t’i ketë k ryer në Kosovë dh eish-Jugosllavi, k r i me këto që Serbia akoma nuk i ka pranuar. LAJMI I PLOTE