Publikohen 5 nëndetëset më të fuqishme në botë: 3 janë ruse dhe 2 amerikane

Publikohen 5 nëndetëset më të fuqishme në botë: 3 janë ruse dhe 2 amerikane

The National Interest ka përpiluar një listë të pesë nëndetësve më të rrezikshme në botë, të cilat sipas analistëve të revistës, janë në gjendje të sh k a t ë r r o j n ë botën në 30 minuta.

3 nga këto nëndetëse janë ruse, dy të tjera amerikane.

Lista përfshin nëndetëse b ë r t hamore që tash janë në shërbim të Marinës Ruse dhe Marinës Amerikane, ose së shpejti do vihen në veprim. LAJMI I PLOTE