Publikohen detajet e bazës së Ushtrisë së Kosovës në Mitrovicë: I ka serbët në dorë sikur “pëllumba”

Publikohen detajet e bazës së Ushtrisë së Kosovës në Mitrovicë: I ka serbët në dorë sikur “pëllumba”

Serbët e veriut të Mitrovicës do të jenë si “pëllumba të baltës”, kur të përfundohet baza për pjesëtarët e FSK-së, që planifikohet të ndërtohet kodrën e lartë pranë pjesës jugore, shkruan “Novosti”.

Tek kodra e Cernushës që njihet me vendin ku janë antenat e repetitorëve dhe atyre të operatorëve mobil, ekipi i “Novosti” shkohet përmes Shupkovcit përmes rrugës së asfaltuar që shpie atje. Shtëpi të shqiptarëve ndodhen në dy anët e rrugës deri në gjysmën e rrugës, përkatësisht poligonit të…LAJMI I PLOTE