Publikohen të dhënat: Ja forca ushtarake midis Shqipërisë dhe Serbisë

Publikohen të dhënat: Ja forca ushtarake midis Shqipërisë dhe Serbisë

Rikthimi i t ensioneve mes Kosovës e Serbisë ka rikthyer edhe njëherë vëmendjen në rajonin e Ballkanit. Gjithashtu ka sjellë edhe një rikthim të vëmendjes në forcën ushtarake të vendeve, si Shqipëria e Serbia. Ku qëndrojnë ata në forcën ushtarake dhe kush është më e fuqishme?

Më poshtë ju sjellim një krahasim kokë më kokë mes ushtrisë shqiptare dhe asaj serbe. Të dhënat janë marre Global Fireworks, e cika ka bërë një renditje, ku mes 106 ushtrive ushtria shqiptare renditet e 100, ndërsa ajo serbe e 70-ta. LAJMI I PLOTE