Publikohet plani i Serbisë për shfarosjen e shqiptarëve gjatë viteve 1994-1999

Publikohet plani i Serbisë për shfarosjen e shqiptarëve gjatë viteve 1994-1999

Tani në vitin 2021, në bazë të dokumenteve që janë grumbulluar në Tribunalin e Hagës; në bazë të publikimeve që i kanë botuar aktorët e k r i m e ve.

Në bazë të arkivave që kanë mbetë me rastin e a rratisjes së një pjese të serbëve që kishin bërë k r i m e ndaj fqinjëve, nga Kosova prej 12 qershorit 1999 e tutje, shërbimi informativ dhe kontrainiformativ ushtarak dhe policor serb, lirisht mund të thuhet se filloi epoka e zanatit të vjetër serb, me u veshë të tesha kombëtare shqiptare, me v r a serbë, me u fotografua para k u f o m a v e dhe ato foto me i shpërndarë nëpër botë. LAJMI I PLOTE