Publikohet video e rrallë: “Kështu ushtrojnë forcat speciale të Shqipërisë!”

Është Olta Xhacka që ka publikuar një video në Facebook e që është shikuar e shpërndarë shumë.

“Kjo është vetëm 1 ditë nga kurset e Forcave Speciale dhe Komando që zgjasin rreth 6 muaj. 6 muaj sfilitës, duke sfiduar aftësitë ekstreme fizike dhe psikologjike, në kushte mbijetese, nga ku dalin më të mirët”, ka shkruar ajo në postim. LAJMI I PLOTE