Publikohet video: Momenti kur Vuçiç tenton ta fshehë armën, derisa e shoqëronte Sheshelin

Kush është Aleksandar Vuçiq? Ka lindur me 5 mars të vitit 1970 në kryeqytetin e Serbisë në Beograd. Në moshën 18 vjeçare ai kishte përfunduar shkollimin e mesëm dhe më pas kishte diplomuar në Fakultetin e Drejtësisë në Beograd me 1994.

Një vit para se përfundonte studimet ai ishte bashkuar Partisë të Sllobodan Millosheviqit, Vojisllav Sheshelit e Tomisllav Nikoliçit.. LAJMI I PLOTE