VIDEO: Rrihen Vuçiç dhe Jeremiç, bëhen copë-copë në presidencë

VIDEO: Rrihen Vuçiç dhe Jeremiç, bëhen copë-copë në presidencë

Është publikuar videoja nga k0nfrontimi i presidentit serb, Aleksandar Vuçiq me politikanë të opozitës, përfshirë kreun e Partisë Popullore Serbe dhe një nga udhëheqësit e opozitës, Vuk Jeremiq. Gjithçka ishte në prag të një përl e s hjeje f izike, transmeton Gazeta Express.

Përfaqësuesit e Partisë Popullore Serbe, Vuk Jeremiq, Vladimir Gajiq, Miroslav Aleksiq e Borislav Novakoviq u shfaqën në hollin e presidencës serbe të premten në mëngjes pasi Vuçiqi tha t’i shkonin aty nëse kanë punë me të, duke i a kuzuar se po e linçonin. VIDEO