Putin reagon ashpër: Ushtria e Kosovës nuk duhet të ekzistojë, ajo mund të destabilizojë Ballkanin

Me theks të veçantë ai ka zënë në gojë Ushtrinë e Kosovës, duke e quajtur atë si “ushtri të pa ligjshme”.

Sipas tij Ushtria e Kosovës mund të d3stabilizojë Ballkanin dhe të sjellë tensione në rajon.

Putin përmes Ministrisë së Jashtme ruse ka shprehur shqetësim për vendimin e parlamentit të Kosovës për t’i rikthyer Forcat e Sigurisë së Kosovës në ushtri të plotë. LAJMI I PLOTE