Rajoni e mban frymën: Ushtarët e Kosovës do të nisen për në stërvitje tek shteti i madh evropian

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka thënë se ndjehet i nderuar që ka marrë vendim për të dërguar kontigjentin e parë të ushtarëve të Forcës së Sigurisë së Kosovës për në Stërvitjen Qendrore të Forcave të Armatosura Sllovene për vitin 2021, “Disaster Relief and Military Mobility Exercise 2021” (DRM2 EX21).

Mehaj me anë të një postimi në rrjetin social Facebook ka shkruar se në këtë stërvitje marrin pjesë forcat sllovene dhe 19 forcat e shteteve tjera të BE-së dhe NATO-s. LAJMI I PLOTE