Rusia dhe Serbia testojnë sistemin raketor “Pancir S”: Të jemi gati!

Ministria e Mbrojtjes e Rusisë ka njoftuar se artileri ushtarake serbe dhe ruse kanë kryer një marshim prej 170 kilometrave në poligonin ‘Pasuljanske livade’.

Kështu shkruan në Facebook profesori universitar Fadil Maloku, i cili citon Ministrinë e Mbrojtjes së Rusisë, e cila ka njoftuar se ndër artileritë ushtarake është testuar edhe ‘Pancir S’, një a r më e sofistikuar kundërajrore për mbrojtje nga NATO. LAJMI I PLOTE