Rusia e frikësuar: “SHBA-ja po e ndihmon Ushtrinë e Kosovës!”

Rusia e frikësuar: “SHBA-ja po e ndihmon Ushtrinë e Kosovës!”

Moska zyrtare është brengosur që Shtetet e Bashkuara të Amerikës po i ndihmojnë Republikës së Kosovës, në ushtrinë e saj.

“Ne jemi të b rengosur për njoftimet rreth dërgesave amerikane të a r mëve dhe pajisjeve ushtarake tek autoritetet në Prishtinë.

Duke vepruar kështu, Shtetet e Bashkuara po minojnë haptazi përpjekjet ndërkombëtare që synojnë të sigurojnë paqen dhe stabilitetin në Ballkan, ka thënë zyrtarja e ministres së jashtme, Marija Zakharova. LAJMI I PLOTE