Rusia kryen manovra ushtarake në Detin e Zi: Afër i ka edhe dy luftanije amerikane

Rusia kryen manovra ushtarake në Detin e Zi: Afër i ka edhe dy luftanije amerikane

Forcat detare të Rusisë u stërvitën për sh ka tërrimin e objektivave të a mikut të martën në Detin e Zi, ndërsa Moska shprehu pakënaqësinë me praninë e dy l uftanijeve amerikane në zonë.

Presidenti Vladimir Putin tha të hënën se forcat ruse vëzhguan lu ftanijen e marinës amerikane “USS Mount Whitney” “përmes dylbive dhe sistemeve të saj mbrojtëse” dhe u ankua për aktivitetin e NATO-s pranë kufijve të Rusisë. LAJMI I PLOTE