Rusia nuk e ndalë dorën: Ja me çfarë mjete ushtarake po e furnizon Serbinë

Rusia nuk e ndalë dorën: Ja me çfarë mjete ushtarake po e furnizon Serbinë

Dy vjet pasi u paralajmërua se Serbia do të ndërpresë furnizimin me mjete, zyrtarët janë duke kontraktuar dërgesa të reja nga Rusia.

Këto marrëveshje vijnë në kohën kur të gjithë sytë janë të drejtuar nga Moska dhe
ngjarjet tnë kufi me Ukrainën, por edhe pas disa paralajmërimeve të Perëndimit për bashkëpunimin ushtarak të Serbisë me Rusinë.