Rusia vjen me paralajmerim direkt për Kosovën: “Baruti është gati!”

Rusia vjen me paralajmerim direkt për Kosovën: “Baruti është gati!”

Rritet në maksimum tesnioni ndërmjet fuqive të mëdha për Kosovën. Qeveria ruse, me anë të një deklarate zyrtare ka paralajmëruar një k0nflikt të afërt në Ballkan për Kosovën.

Është Maria Zaharova, zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme të Rusisë, e cila ka deklaruar se “fuçia e barutit” siç është quajtur gjithmonë Ballkani, është nd ezur dhe është gati të hspërthejë. DEKLARATA E SAJ E PLOTE