Serbët ‘çmenden’ nga ky veprim i NATO-s për Kosovën!

Serbët ‘çmenden’ nga ky veprim i NATO-s për Kosovën!

Një videoxhirim promovues i NATO-s, i publikuar kohe më parë përmes YouTube flet për misionin e kësaj aleance në Kosovë më 1999, ndërsa mediat e Beogradit shfaqin habinë pse kjo ndodh tani, duke thurur spekulime politike në stilin e tyre të intrigave.

Zëvendësi i ndihmësit të sekretarit të përgjithshëm të NATO-s, Jonathan Parish, në një moment në videoxhirim thotë se “k0nflikti në Kosovë shkaktoi krizë humanitare, e cila ishte shndërruar në këcrënim për stabilitetin e rajonit, dhe për këtë shkak ndërhyrja ishte e domosdoshme”, citojnë mediat e Beogradit. VIDEO