Serbët krenohen me shqiptarin nga Presheva që shpëtoi 6 turistë në tragjedinë e Bullgarisë: “Një hero i vërtetë”

Serbët krenohen me shqiptarin nga Presheva që shpëtoi 6 turistë në tragjedinë e Bullgarisë: “Një hero i vërtetë”

Lulzim Sulejmani nga Presheva është njëri nga shtatë të mbijetuarit e tragjedisë shqiptare në Bullgari. Ai arriti që të th yente xhamin dhe të hidhej nga autobusi në momentin që u përfshi nga fl@kët dhe dyert u bllokuan.

Sulejmani madje arriti që të ndihmonte edhe gjashtë persona të tjerë të që dilnin nga autobusi duke i shpëtuar. Veprimi i të riut me kombësi shqiptare dhe shtetësi serbe pasi jeton në Luginën e Preshevës ka bërë jehonë në media në Beograd, që i kanë kushtuar hapësirë të veçantë. LAJMI I PLOTE