Serbia në zi: Shpërthen fabrika e raketave në Beograd

Serbia në zi: Shpërthen fabrika e raketave në Beograd

Dy persona kanë v d e k u r dhe 16 janë l ë n d u a r nga një sh p ë r t h i m i madh që ka ndodhur sot në fabrikën e amrëve në rajonin e Lestanes në afërsi të Beogradit.

Ngjarja ka ndodhur në kompaninë që prodhon r a k e t a dhe motorë të r a k e t a v e, shkruan n1, transmeton Gazeta Express. LAJMI I PLOTE