Serbia organizon stërvitjen më të madhe ushtarake, Vuçiç: “Do të armatosemi, por nuk duam luftë!”

“Serbia do të vijojë të ria rmatosë dhe riforcojë kapacitetet e saj ushtarake me një objektiv të vetëm që i siguron mbrojtjen e nevojshme vendit në ndonjë rast a gresioni”, kështu u shpreh presidenti serb, Aleksandër Vuçiç.

Një stërvitje ushtarake, e cila konsiderohet si ndër më të mëdhatë në vitet e fundit. “Nuk duam l u ftë, duam vetëm të jemi të aftë të mbrojmë vendin tonë”, shtoi Vuçiç