Serbia paralajmëron stërvitjen më të madhe ushtarake në histori: Do të tregojmë se jemi një shtet i madh dhe i fuqishëm

Serbia paralajmëron stërvitjen më të madhe ushtarake në histori: Do të tregojmë se jemi një shtet i madh dhe i fuqishëm

Ministri i Punëve të Brendshme të Serbisë, Aleksandar Vulin tha se të premten me 5 nëntor do të fillojë stërvitja ushtarake “Sistemi 2021”, në 50 lokacione dhe kjo do të tregojë se Serbi është një shtet i madh, i fortë dhe i organizuar që është në gjendje të përballojë probleme në të gjithë territorin e saj.

Ministri Vulin tha në të përditshmen RTS, sot në programin e mëngjesit se kjo do të jetë stërvitja më e madhe e regjistuar ndonjëherë në historinë e Serbisë dhe se ushtrime të tilla ushtarake kaq të mëdha të mbrojtjes civile nuk janë bërë që nga koha e Jugosllavisë. LAJMI I PLOTE