Serbisë i hy frika në palcë: Ja çfarë shkruajnë për armatosjen e Ushtrisë së Kosovës nga Turqia!

Serbisë i hy frika në palcë: Ja çfarë shkruajnë për armatosjen e Ushtrisë së Kosovës nga Turqia!

Gazeta serbe “Kurir” ka shkruar se shteti i Kosovës ka nënshkruar kontratën për bIerjen e 14 mjeteve ushtarake të bIinduara, ndërsa në fillim të gushtit nga ShBA do duhej të pranonin donacion tjetër ushtarak .

Lajmi u konfirmuar nga FSK shkruan “Radio Evropa e Lirë”, ku potencohet se disa nga këto mjete të bIinduara posedojnë edhe amratimin përkatës.

“Të gjitha këto mjete të bIinduara janë shumë-funksionaIe, pritet që disa nga ato të arrijnë në Kosovë në fillim të vitit që vjen”, thonë në FSK. Kjo nuk është hera e parë që Turqia dhe shtetet tjera amratosin dhe bëjnë d0nacione për Kosovën. LAJMI I PLOTE