SHBA dërgon ‘artileri’ në Ballkan: Ja çfarë ka kuptuar Joe Biden për Serbinë – ky është plani i Vuçiçit!

SHBA dërgon ‘artileri’ në Ballkan: Ja çfarë ka kuptuar Joe Biden për Serbinë – ky është plani i Vuçiçit!

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden ka emëruar diplomatin Christopher Hill ambasador të ri të SHBA-së në Serbi.

Lidhur me emrimin e Christopher Hill si ambasador i ri në Beograd, dhe sinjalet që po dërgon Biden me emërimet e reja në Ballkan, për gazetën “Bota sot” ka folur profesor, doktor Enver Bytyçi.

“Pesë emërimet e reja të Presidentit Biden për përfaqësimin diplomatik në Ballkanin Perendimor janë një risi në vendimmarrjen e Shtëpisë së Bardhë. Nuk ka ndodhur ndonjëherë që një artileri e tillë diplomatike të stacionohet në rajon përveç..DEKLARATA E TIJ E PLOTE