SHBA i bën ofertën e madhe Kosovës: “Ejani shkollohuni në akademitë tona ushtarake!”

SHBA i bën ofertën e madhe Kosovës: “Ejani shkollohuni në akademitë tona ushtarake!”

Kemi pranuar ofertë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës për shkollim në Akademinë Detare.

Mehaj ka shkruar se kjo është një mundësi e shkëlqyer për shkollim në programin akademik të Marinsave të SHBA-së dhe në programin e Sigurisë Kibernetike.

“Ne nuk kemi forca detare, por kjo është një mundësi e shkëlqyer për shkollim në programin akademik të Marinsave të SHBA-së dhe në programin e Sigurisë Kibernetike’, ka shkruar Mehaj. LAJMI I PLOTE