SHBA i përgjigjet fuqishëm Serbisë: “Askush nuk duhet të shqetësohet nga Ushtria e Kosovës!”

Senatorja amerikane nga shteti i Ajovës, Joni Ernst, në një intervistë tha se rajoni i Ballkanit Perëndimor është i rrezikuar jashtëzakonisht shumë nga ndikimi dhe propaganda ruse.

Duke folur për Kosovën, senatorja Ernst tha se shpreson se shumë shpejt do të arrihet një marrëveshje finale në mes të Kosovës dhe Serbisë, ndërkohë që shtoi se mbështet faktin që Kosova të ketë ushtrinë e saj, ushtri kjo që mund të kontribuojë në paqe jo vetëm në rajon, por edhe në skenën ndërkombëtare. LAJMI I PLOTE