SHBA krijon “bishën” e oqeaneve: Më e fuqishme sesa ato ekzistueset deri më tani në botë

SHBA krijon “bishën” e oqeaneve: Më e fuqishme sesa ato ekzistueset deri më tani në botë

Mes tensioneve që kanë shkaktuar së fundi akvititetet e shtuara nënujore ruse në Atlantikun Verior dhe në afërsi të brigjeve lindore të SHBA-së, mbërrin lajmi se SHBA-ja po ndërton një nëndetëse të re, më të fuqishme sesa ato ekzistueset.

Ekspertë të ndryshëm pohojnë se nëndetëset ruse të s ulmit janë ndër më efikaset në botë aktualisht.

Nëndeteset bërthamore Alfa dhe Akula dikur sundonin oqeanet, thonë ata, e konsideroheshin më të mirat në planet. LAJMI I PLOTE