SHBA po e pregadit shqiptarin Dritan Abazoviç për kryeministër: Alarmohet e gjithë Serbia

Tashmë prej një viti mazhoranca proserbe e Malit të Zi e ka futur vendin në një rrjedhë të pasigurtë e të paqartë politike dhe gjeostrategjike.

Njerëzit dhe konceptet panserbe e proruse të mazhorancës aktuale, kanë bërë që Perëndimi të ndryshojë qëndrim:

Nga një status quo dyshuese, të kalojë në një veprim të fortë në një vend anëtar të NATO-s, ku SHBA e Perëndimi kanë interesa të rëndësishme strategjike.