SHBA publikon pamjet: Momenti kur anija e fuqishme amerikane ndalohet në tokat shqiptare

Në ditën e Marinës, ambasada e SHBA në Shqipëri ka publikuar pamje nga ndalimi i një nga anijeve më të shpejta dhe nga më të rejat e marinës së SHBA, në portin e Durrësit javën e kaluar.

Ambasada shkruan se në këtë ditë uron të gjithë personelin ushtarak që ka shërbyer në të kaluarën dhe në të tashmen në marinën e SHBA, duke e konsideruar atë më të madhen dhe më të fuqishmen në botë. LAJMI I PLOTE