SHBA vazhdon ta ndihmojë FSK-në edhe me pajisje tjera ushtarake

SHBA vazhdon ta ndihmojë FSK-në edhe me pajisje tjera ushtarake

SHBA vazhdon ndihmën për Ushtrinë e Kosovës edhe me 200 pajisje Ushtarake, kundër minave dhe kundër ra ke tave ajrore.

Forca e Sigurisë së Kosovës, që tashmë është ushtria po paiset me shum autoblinda.

Edhe rreth 200 qind pajisje ushtarake janë dhuruar nga Amerika. Madje 20 prej tyre pritet të jenë tanke të renda, e të cilat janë edhe të rezistueshme ndaj minave.

Përveç këtyre do të ketë furnizim edhe me pajisje të tjera, të ngjashme me ato që kanë ardhur deri tash, siç janë Humvee.