Shikoni se si ky ushtarë e tërheq me dhëmbë tankun që peshon 40 tonelata: VIDEO

Shikoni se si ky ushtarë e tërheq me dhëmbë tankun që peshon 40 tonelata: VIDEO

Sporti hungarez Zholt Sinka ka arritur që me dhëmbë ta tërheq tankun T-72, që peshon 40 tonelata.

Ngjarja ka ndodhur në kazermën e brigadës 25 – Xherxh Klapka, e cila është e mbushur me tanke T-72 dhe Lopard 2A4HU dhe gjithçka u transmetuar drejtpërdrejtë në televizion. VIDEO