Shqipëria, Kroacia apo Serbia: Cili shtet e ka ushtrinë më të fortë në Ballkan?!

Shqipëria, Kroacia apo Serbia: Cili shtet e ka ushtrinë më të fortë në Ballkan?!

Në Ballkan ushtrinë më të fuqishme po del ta ketë Kroacia e cila në këto matje është renditur në vendin e 68-të, duke e lënë prapa Serbinë e cila është në pozitën e 83-të,Shqipëria ka arritur të dalë në vendin e 90-të, duke lënë prapa kështu Slloveninë, Bosnje Hercegovinën dhe Maqedoninë.

Në këtë tabelë të 133 shteteve, nuk janë përfshirë fare as Kosova dhe Mali i Zi. LAJMI I PLOTE