Shteti i njohur do të prodhojë tanket ‘fantazmë’

Shteti i njohur do të prodhojë tanket ‘fantazmë’

Firma gjermane e teknologjisë Rheinmetall njoftoi të hënën se nënndarjes së saj në Australi iu dha një kontratë për të ndërtuar dhe eksportuar shasi testimi të automjeteve luftarake Lynx nga fabrika e saj në Redbank Queensland.

Sipas një njoftimi për lajmet e kompanisë, Drejtori Menaxhues i Rheinmetall Defense Australia, Gary Stewart tha se kontrata ishte e para e llojit të saj dhe ofronte punë eksporti të projektimit dhe prodhimit si për ekipin Rheinmetall ashtu edhe për rrjetin e saj në rritje të Industrisë Australiane. LAJMI I PLOTE