Skandal i madh: Joe Biden e ngatërron hartën, Kosova pjesë e Serbisë

Skandal i madh: Joe Biden e ngatërron hartën, Kosova pjesë e Serbisë

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden duket se nuk e njeh mirë gjeografinë e Ballkanit dhe shteteve anëtare që kanë fituar pavarësinë prej vitesh.

Në një foto të publikuar në rrjetin social “Instagram” Joe Biden teksa tregon axhendën e tij të takimeve në Romë, Itali mund të shihet se harta që ka përdorur për këtë gjë nuk është e re dhe e përditësuar.

Kjo pasi në hartën e mëposhtme mund të shihet qartë se Kosova është pjesë e Serbisë, mbulohet nga një ngjyrë e njëjtë dhe pa një ndarje të dukshme siç ndodh me shtetet e tjera. LAJMI I PLOTE