Snajperisti gjerman i UÇK-së, ka një mesazh të madh për Kosovën dhe ushtrinë e saj!

Snajperisti gjerman i UÇK-së, ka një mesazh të madh për Kosovën dhe ushtrinë e saj!

Snajperisti gjerman i cili lutfoi në Kosovë në anën e UÇK’së, Michael Spath, në 13 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, kishte kujtuar lufftën dhe sakrificën e lufftëtarëve të UÇK-së.

Ushtaraku gjerman, i trajnuar në SHBA, përmes një postimi në Facebook, kishe thene se “Sot e 13 vjet më parë Kosova u bë e pavarur dhe e njohur nga bota. Ne nuk do të ishim këtu sot po të mos kishin qenë trimat e asaj ajo kohë, trimat e UÇK-së. DEKLARATA E TIJ E PLOTE