Stuhia e frikshme e paralizon qytetin e shtetit të fuqishëm: VIDEO

Stuhia e frikshme e paralizon qytetin e shtetit të fuqishëm: VIDEO

Shiu i rrëmbyeshëm dhe erat e forta përfshinë Moskën duke shkulur pemë, përmbytur rrugë dhe duke i dhënë fund një periudhe me temperatura jashtëzakonisht të larta. Erat e forta shembën çati shtëpishë dhe shkatërruan disa makina që ndodheshin të parkuara aty pranë.

Sistemi i metrosë u pezullua përkohësisht për shkak të përmbytjes dhe reshjet e shiut ulën dukshmërinë. Ndërtesa kryesore e Universitetit Shtetëror të Moskës nuk mund të shihej për shkak të shiut. Sipas mediave ruse, Avenue Vernadsky ishte plotësisht nën ujë, prandaj trafiku u ndal. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE