SubhanAllah! – Jerusalemi zbardhet nga dëbora (VIDEO)

SubhanAllah! – Jerusalemi zbardhet nga dëbora (VIDEO)

Një dukuri e rrallë ka ndodhur në Jeruzalem ditët e fundit. Në kryeqytetin e Izraelit ka nisur të bie dëborë, gjë që kishte plot 6 vite që nuk ndodhte. BCC shkruan se vendet e shenjta si Muri Perëndimor dhe Kupola e Shkëmbit janë mbuluar nga “flokë” dëbore.

Qytetarët kanë dalë në qytet për të shijuar motin e pazakontë dhe atyre i janë bashkuar qytetarë nga Tel Avivit të cilët nuk kanë preferuar t’i ikë nga duart një mundësi si kjo.