Talibanët tregojnë forcën: Nxjerin në paradë ushtarake blindat, tanket dhe helikopterët

Regjimi Taliban ka mbajtur sot një paradë të pazakontë ushtarake në Kandahar, që është qyteti i dytë më i madh i Afganistanit dhe qendra shpirtërore e militantëve.

Në paradë përfshiheshin mjete tokësore dhe helikopterë të forcave afgane dhe ndërkombëtare, për të inauguruar “ushtrinë e re të Emiratit Islamik”. LAJMI I PLOTE