Të trajnuar nga amerikanët: Kjo është Njësia e Policisë së Kosovës – kryen operacione me raste të veçanta!

Të trajnuar nga amerikanët: Kjo është Njësia e Policisë së Kosovës – kryen operacione me raste të veçanta!

Njësia ‘FIT’ e Policisë së Kosovës është njësia më e përgatitur për aksione të ndryshme e cila është trajnuar nga amerikanët.

Njësia Speciale Intervenuese FIT (NJSI), kryen operacionet e sigurisë në raste të veçanta dhe zgjidhjen e situatave me të cilat nuk mund të përballohen shërbimet e tjera të policisë, shkruan Gazeta Metro. LAJMI I PLOTE