Tronditëse: Politikanja boshnjake e shpjegon planin për copëtimin e Kosovës

Tronditëse: Politikanja boshnjake e shpjegon planin për copëtimin e Kosovës

Politikania boshnjake Sabina Cudic ka folur për Bhdijaspora dhe ka dhënë disa dëshmi t ronditëse përsa i përket Matthew Palmer, të dërguarit për Ballkanin Perëndimor.

Përfaqësuesja e Partisë Tonë në Dhomën e Përfaqësuesve të Parlamentit të Federatës së Bosnjë-Hercegovinës, i ka bërë thirrje administratës amerikane që të distancohet nga zyrtari amerikan i cili sipas saj ka patur dijeni për c0pëtimin që do i bëhej territorreve të Kosovës për t’iu dhënë Serbisë.

Në një shkrim, ajo ka shpjeguar të gjitha detajet e takimit dhe momentin kur një zyrtar serb i ishte afruar duke i thënë se “Marrëveshja ishte arritur”. LAJMI I PLOTE