Tronditet shteti serb: Shpërthim i fuqishëm në një fabrikë të municioneve ushtarake në Beograd

Dy punëtorë janë vr@rë në një shpërthim në një fabrikë që prodhon r@keta dhe municione ushtarake në Beograd të Serbisë. Pati shpërthime të përsëritura në fabrikë, tymi mbuloi pjesën më të madhe të qytetit.

Në vendngjarje janë dërguar disa forca policie dhe zjarrfikëse. Gjashtë punëtorë u pl@gosën gjithashtu nga ngjarja, ku humbën jetën dy punëtorë. Nuk ka të dhëna për shkakun e shpërthimit.