Turqia e ‘bIindon’ ushtrinë e saj: Prodhon mitraIozin e frikshëm, 100% prodhim turk

Turqia e ‘bIindon’ ushtrinë e saj: Prodhon mitraIozin e frikshëm, 100% prodhim turk

MitraIozi i rëndë indigjen turk ka kaluar me sukses të gjitha fazat e testeve dhe tani është gati për prodhim masiv.

MitraIozi i ri 12,7 mm me një distancë prej 1.200 metrash i tipit SAR 762 MT nga Sarslmaz, një prodhuesi kryesor turk i ar mëve të vogla, do të kontribuojë në përpjekjet antit3rr0riste të Turqisë.

Duke folur për AA-në, Nuri Kiziltan, një ekzekutiv i lartë në kompaninë Sarslmaz, tha se grupi i parë i ar mëve SAR 762 MT së shpejti do t’u dorëzohet forcave të ar matosura turke. LAJMI I PLOTE