Turqia e kërcënon direkt Greqinë: “Për 5 orë ju vijmë në Athinë dhe e shihni pastaj!”

Një anëtar i komitetit qendror të partisë “AKP” të Erdoganit lëshoi ​​kërcënime lufte kundër Athinës, duke thënë se:

“Greqia thotë se do të lëshojë r aketa. Le të shohim se çfarë ndodh. Pas 5 orësh do të jemi në Selanik. Për 5 orë do të jemi në Athinë. Çfarëdo që të bëjnë” tha ai.

Ankaraja i është drejtuar sërish retorikës p rovokuese me zëdhënësin e qeverisë Omer Çelik duke akuzuar Greqinë për emigrantët dhe Bashkimin Evropian për indiferencë.LAJMI I PLOTE