Turqia e kërcënon Greqinë dhe Qipron: “Nëse e bëni një hap, do të përgjigjemi me ushtri!”

Turqia e kërcënon Greqinë dhe Qipron: “Nëse e bëni një hap, do të përgjigjemi me ushtri!”

Ministri i Jashtëm turk këcrënon Qipron me ndërhyrje turke në çdo veprim për shpime, por në të njëjtën kohë akuzon Greqinë dhe Qipron për veprime p rovokuese.

Në deklaratën e lëshuar nga Ministria e Jashtme turke përmes Tanju Bilgic, zëdhënëse e ministrisë, thuhet si më poshtë: LAJMI I PLOTE